Boken


Till dig som är liten och finns inuti

Den här boken är till dig. Du som är liten och finns inuti. Du som är skadad, förvirrad, övergiven, eller som bara behöver något, någon. Som inte vill vara lika ensam mer.

Här finns tröst, stöd och oensamhet. Och en hel del försök att förklara sånt som är svårt att förstå, sånt som brukar trassla ihop sig till obegriplighet.


Boken vänder sig främst till människor med komplex PTSD eller dissociativa störningar, men delar av boken fungerar också för den som på ett annat sätt har ett inre barn som behöver tas om hand. Kanske kan boken även vara till hjälp för den som lever nära eller jobbar med människor som har små delar inuti.


Du kan läsa mer om boken och var du kan köpa den om du klickar här.


2 kommentarer:

 1. Kære Linnéa,
  Jeg vil rigtig gerne købe din bog, men linket virker ikke. Hvad kan jeg gøre?
  Jeg bor i Danmark. Du kan godt sende den hertil, ikke?

  Jeg er meget, meget glad for din blog! Jeg er netop ved at skrive en bog om dissociation. Den må ikke være for vanskelig at forstå, for den henvender sig til de mennesker, som dissocierer, men ofte ikke forstår, hvad der sker, så de bliver forvirrede og endnu mere angste.
  Men den henvender sig også til deres pårørende og til de fagfolk, som burde hjælpe, men ofte også er 'på gyngende grund'. Desværre er det nødvendigt i Danmark med sådan en bog :-(
  Dit indlæg om 'manipulation' er også fantastisk!! Før jeg blev rask, havde jeg en borderline-diagnose, så jeg genkender det alt for godt!
  Jeg havde også en u-diagnosticeret DID - ligesom rigtig mange andre ...
  Jeg håber, jeg kan købe din bog.
  Varme hilsner,
  Karin Dyhr (forfatter til "Glaspigen" og "Bagom Borderline").

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack för att du sa till om länken, ska fixa det.

   Blir glad att du gillar det jag skriver och också glad att du planerar att skriva en bok om dissociation.

   Du får gärna köpa min bok. Jag kan absolut skicka till Danmark. Boken kostar 195 sek, ska kolla vad portot blir, det tillkommer. Du får gärna maila mig på regnlund@gmail.com så kan vi komma fram till någon betalningsmetod + att jag behöver få din adress.

   Vänliga hälsningar /Linnéa

   Radera

Inlägg utvalda av slumpen