Inte för att det är så väldigt stor skillnad på olika knäckrecept, men är är mitt:
Blandas i en form eller skål som är så stor som möjligt, och som tål micron.
Micra i 10 min på 750w effekt, ta ut och testa att droppa lite av smeten i ett glas kallt vatten för att se om konsistensen verkar bra. Ev går det att köra den några minuter till i micron.
Blanda i:
och rör tills allt är jämnt fördelat.
Sen är det bara att klicka i formar, ställa i kylen och låta dem svalna.
Blir ca 30 st, fast beror såklart på hurdana formar man har.
- 1 dl grädde
- 1 dl mörk sirap
- 1 dl socker
Blandas i en form eller skål som är så stor som möjligt, och som tål micron.
Micra i 10 min på 750w effekt, ta ut och testa att droppa lite av smeten i ett glas kallt vatten för att se om konsistensen verkar bra. Ev går det att köra den några minuter till i micron.
Blanda i:
- 1 msk smör
- 0,5 dl hackade mandlar
och rör tills allt är jämnt fördelat.
Sen är det bara att klicka i formar, ställa i kylen och låta dem svalna.
Blir ca 30 st, fast beror såklart på hurdana formar man har.
(Bilden är lånad från maryscraftcellar.com)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar